Exuviance

Exuviancen mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita.

Exuviance-ihonhoitotuotteet on suunniteltu nykyaikaiselle ihmisille, joka haluaa todellisia tuloksia helposti ja edullisesti. Kaikki Exuviance-tuotteet sopivat miehille ja naisille, jotka haluavat huolehtia ulkonäöstään. Tuotteet on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle.

Exuviancen tutkitusti tehokkaat ihohoitotuotteet perustuvat professorien tohtori Eugene van Scottin ja tohtori Ruey Yun (Princetonin yliopisto, Yhdysvallat) tuotteisiin, joilla on maailmanlaajuinen patentti.

Exuviancen tuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön.

Tämän vuoksi voit luottaa tuotteiden turvallisuuteen. Saat ainutlaatuisia tuloksia erittäin edulliseen hintaan. Pidä huolta ihostasi – käytä ihonhoitotuotteita, jotka tuottavat tuloksia!

Oikeassa suhteessa AHA:ta sisältävä tuote auttaa vähentämään pintajuonteiden ja ryppyjen muodostumista, kuivuutta, epäpuhtauksia ja pigmenttihäiriöitä. Exuviancen hienovaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen. Väkevä happo ei välttämättä takaa hyvää tulosta. Päinvastoin väkevä happo voi olla haitaksi iholle.

  • Kaikki Exuviance-tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja.
  • Tuotteita ei testata eläimillä.
  • Kosteusvoiteet ja kasvovedet eivät aiheuta ihomatoja eivätkä aknea.
  • Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia, ja ne on testattu oftamologisesti.
  • Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergisia.