Environ

A-vitamiinihoitojen uranuurtaja

Jo 1950-luvulta lähtien on tiedetty, että A-vitamiini korjaa aurinkovaurioita ja kokeiden perusteella voitiin todeta, että vanhan ihon rypytkin madaltuvat vitamiinihoidolla. Tuolloin kukaan ei kiinnittänyt asiaan sen enempää huomiota. Ehkä siksi, että tuloksia ei näy heti, vaan hoito vaatii kuukausien säännöllistä A-vitamiinin käyttöä. Toinen syy saattaa olla se, että suuri pitoisuus A-vitamiinia voi alussa ärsyttää ihoa, mikä ei kuitenkaan ole vaarallista.

AVST - Advanced Vitamin Skin Therapy

Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Iho siedätetään asteittain A-vitamiiniin. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi.

A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Ihopalvelussa käytämme mikroneulaus hoidoissa Environ tuotteita.