NeoStrata kuorintahoidot

NeoStrata ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu henkilöille, jotka arvostavat lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän hyötyjä. Kaikki ihot hyötyvät ammattimaisesta kuorinnasta hoitolassa. Ihosi on raikas ja uudistunut!

NeoStratan kehittäjät, tohtorit Van Scott ja Yu, ovat kansainvälisesti tunnettuja kosmeettisen dermatologian uranuurtajia. He ovat kehittäneet ja patentoineet ensimmäisen glykolihappokuorinnan. He löysivät AHA- ja PHA-happojen nuorentavan voiman.

Tuotteet ja hoidot on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokosia ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

NeoStratalla on erivahvuisia kuorintoja, joista valitaan ihotyypin, ihon tarpeiden sekä ongelmaihon vaatimusten mukainen hoito. Myös ongelmaton iho tarvitsee tehokasta kuorintaa ylläpitämään ihon terveyttä ja ehkäisemään ongelmia. Positiiviset vaikutukset on todistettu tieteellisesti. Käsittely kestää n.30min.

Aloita käymällä ensin NeoStrata AHA- kuorintahoidossa useammin, noin 3-4 viikon välein, Retinol kuorintahoidossa 6-8 viikon välein, sen jälkeen voit ylläpitää tuloksia käymällä kuorintahoidossa noin joka toinen kuukausi. Hoitolassa tehdyt kuorinnat ja NeoStrata ihonhoitotuotteiden säännöllinen käyttäminen aamuin illoin kotona ovat paras tapa säilyttää iho kunnossa.

NeoStrata kuorintahoitoja tekee sairaanhoitaja Hanna-Mari Kokko. Hän laatii juuri Sinun ihosi tarpeisiin sopivan hoidon ja kotihoitotuotteet.

NeoStrata AHA -happokuorinta

NeoStrata Rejuvenating Peels on sarja AHA-happokuorintoja, jotka parantavat ihon kuntoa ja sopivat kaikille ihotyypeille. Käsittelyssä levitetään glykolihappoa, sitruunahappoa tai mantelihappoa joko erikseen tai yhdistelmänä. Kuorinta saa vaikuttaa hetken. Hoidon päätteeksi happokuorinta neutraloidaan. AHA-happokuorintaa voi vuorotella NeoStrata Retinol Peel - kuorinnan kanssa.

NeoStrata Retinol Peel -kuorinta

NeoStrata Retinol Peel on edistyksellinen kuorinta, joka sisältää retinolia sekä yhdistettä nimeltä Retinol Boosting Complex. Yhdiste koostuu kahdesta NeoStratan patentoimasta ihoa täytelöittävästä ainesosasta. Kuorinta kuorii ihon pinnan, häivyttää  pintajuonteita ja ryppyjä, auttaa hoitamaan aknea, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään kotona pois. Kuorinnan jälkeen iho hilseilee selvästi 2-3 päivän ajan käsittelystä, mikä on täysin normaalia. Retinol kuorintaa voi vuorotella NeoStrata AHA-happokuorinna kanssa.

Huomioitavaa kun varaat aikaa NeoStrata hoitoon

  • Iho ei saa olla auringon polttama, ärtynyt tai vahingoittunut
  • Kerro hoitajalle, jos käytät ihon herkkyyteen vaikuttavia lääkkeitä tai ihonhoitotuotteita
  • Kerro myös, onko käsiteltävälle alueelle tehty muita kosmetologisia hoitoja 4 viikon sisällä
  • Älä poista ihokarvoja samana päivänä
  • Iho voi tuntua kireältä kuorinnan jälkeen, mikä on täysin normaalia ja menee ohi
  • Ihon hilseilyä on odotettavissa NeoStrata Retinol  -kuorinnan jälkeen. Myös AHA -happokuorinnan jälkeen iho voi hilseillä. Tämä on normaalia.
  • NeoStrata-kuorinnan jälkeen suositellaan käytettäväksi NeoStratan tuotteita, jotka siäsältävät hoitavia, kosteuttavia ja vahvistavia PHA-happoja
  • On tärkeää suojata iho auringolta ja käyttää suojakertoimia kuorinnan jälkeen
  • Vältä saunomista ja voimasta hikoilua väh. vuorokausi hoidon jälkeen

NeoStrata AHA-kuorintahoito kasvoille tai yläselälle 105€

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, happokuorinta, naamio ja loppuvoiteet. Hoidon hintaan sisältyy aina aloituspakkaus, sillä on tärkeää että kuorintahoidon jälkeen ihoa hoidetaan oikeilla tuotteilla. Hoitoa suositellaan sarjahoitona tai ihon kunnon ylläpitohoitona.

NeoStrata Retinol Peel-kuorintahoito 120€

Kuorinta levitetään hoitolassa ja pestään pois kotona.