HydraFacial MD - erikoiskasvohoito

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo toisena vuonna peräkkäin.

Mikä HydraFacial on?

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta huokosiin kertynyt ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä tehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, joten voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii?

Hydrafacial sopii kaikenlaisille ihoille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei suositella.

Kuinka kauan hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 30 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessä hoito kestää noin 5-20 minuuttia pidempään.

Koska hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä usean päivän ajan, parhaan tuloksen näet 2-3 päivän jälkeen.

Onko hoito turvallinen?

HydraFacialissa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Lisäksi hoito on täysin hajusteeton.

Syväpuhdistava 137€
Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, happokuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, tehoaineiden imeytys ja loppuvoiteet

Special 147€
Hoidon sisältö:  pintapuhdistus, kuorinta, happokuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, tehoaineiden imeytys ja loppuvoiteet. Hoito tehdään erikoishoitopäillä (mahdollisuus hoitaa arpia, maksaläiskiä ja muita ihon epätaisaisuuksia).

Anti-age 152€
Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, happokuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, tehoaineiden imeytys –tehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder –tehoseerumi ja loppuvoiteet.

Kosteuttava 97€
Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, tehoaineiden imeytys ja loppuvoiteet.